Lite nytt smink... Estée Lauders foundation verkar lovande.

 
Alltid samma barnsliga glädje när ett paket anländer med posten, även fast man själv betalt det :-P

Unnade mig en (i mina ögon/med min ekonomi i alla fall) dyr foundation från Estée Lauder. Några nagellack som var lika billiga som foundationen var dyr slank med på samma gång. Har insett att de med grälla färger alltid blir stående i badrumsskåpet så denna gång satsade jag på svart, ljusgrå, en murrig brungrå och ett nästan vitt. Det ljusgrå kom inte med på bild för det tyckte jag var finast och testade direkt. Den brungrå var lite en besvikelse. Trodde den var matt grårosa men den var mer brun i verkligheten.
 
Hur som helst har jag en bra känsla när det gäller foundationen (som fått jättefina recensioner också). Chansade när jag valde nyans på Kicks hemsida, tror jag hittade helt rätt. Testade på handen och det gick inte att se någon färgskillnad alls. Kollade i starkt dagsljus och kunde fortfarande inte se var den var någonstans. Det enda som hänt var att blodkärlen blivit osynliga. Tror aldrig jag sett en sån perfekt färgmatchning på mig tidigare. Nu återstår det att se om den dessutom håller sig snygg från morgon till kväll. Ska testa den under morgondagen.

Nu har de börjat låta en välja de tre gratisprover de skickar med när man beställer på Kicks hemsida. Inte för att de har så många att välja på, men en klar förbättring Själv är jag bara intresserad av parfymerna så fick bli några sådana. Nu slapp jag de sketna hudcremesproverna som alltid ändå bara blir liggande.