Ta hål i öronen själv...

... ska man inte göra sägs det. Själv "roade" jag mig med att göra hål lite här och var i öronen med säkerhetsnålar i mycket unga dar. Det var så avskräckande (speciellt efter en incident med för tunga örhängen i oläkta hål) att jag blev så avskräckt att jag aldrig haft hål i öronen sen dess! Gått genom livet i helt omodifierat skick, utan hål och tatueringar (om man bortser från när de fick öppna halsen när jag höll på att kvävas).

Men nu fick jag ett ryck (efter att blivit avis på alla fina örhängen folk har som jag inte kan använda) och inhandlade denna pistol på Amazon för ynkliga 13 dollar (sen tillkom väl iofs postens avgifter). Igår testade jag den och på ett förbluffade smärtfritt sätt så hade jag hål i öronen. Innan spritade jag allt - handfatet, händerna, öronen, örhängena och själva pistolen. Bytte örngott och spritade också hörlurarna till datorn.  
Läst på nätet att det tar 4-6 veckor för hål att läka och tills dess får man inte byta örhängena. Så får gå med dessa fula ett tag nu, sedan ska jag sätta i ett par små i guld jag gillar mycket bättre. Tvätta med steril koksaltslösning varje dag. Känns som det gick bra, öronen är lika kritvita som de brukar trots att det gått ett dygn :)

 
(Börjar äntligen få loss den svarta semipermanenta färgen ur mitt ljusbruna rödaktiga hår, så har lite alla möjliga konstiga skiftningar just nu... )


Cajsa

snyggt!

önskar dig en fin och bra tisdag! :)

Amanda Niclasson

Så fint :)

Svar: Tackar :)
Svart-Stina

ronja

fint :)

Svar: Tack :)
Svart-Stina