Dags fixa sin fula hall...

Något som ser riktigt fult ut här hemma är hallen. Fler olika skohyllor och grejer, alla i olika stil i träslag som inte passar ihop med varandra. Gammalt och slitet och dessutom är det rörigt på ett hopplöst sätt, så man inte inte rätt hundkoppel eller skor när man ska ut, utan står och svär...
Det är också trist att ha världens fulaste hall för är ju det första man ser när man kommer och hälsar på. Så bestämde mig för att ett ryck och få hallen mer organiserad. Tog lite mått och började klura på hur man skulle kunna göra... Nu är budgeten verkligen begränsad, har haft flera oväntade utgifter på sistone. Och värre ska det bli med de kommande tandis-besöken... Så målsättningen var att hitta billigast möjliga grejer. Dock inte till vilket pris som helst, IKEA hade t.ex. ett system med hyllor man skruvade upp med vita metallskenor och det skulle skära sig illa i vårt gamla hus, så skippade det. Letade vidare i flera webshopar efter förmånligaste möjliga erbjudanden.
 
 


Detta var vad jag hittade. Vitmålat trä från Jysk - tre stycken hatthyllor för 250 kr /st. Två skohyllor för 200 kr/st. En bänk för 600 kr där man kan gömma koppel och sånt i lådorna... Och så en grå matta från RugVista som det också var specailpris på - 995 kr för en 140 x 200 cm stor. Egentligen ville jag ha en mörkblå som var finare, men den var dyrare. Och tänkte att grått funkar ju det med, är ju en acceptabel färg som funkar med allt.
 
 
Anonym

Du det där blir bra ! Snyggt.:)

Svar: Tack :) Nu är jag otålig att grejerna ska dyka upp, ska bli riktigt kul att se hur det blir...
Svart-Stina