Salsiccia med stuvad kål... (+ en sågning av "oopsies")

 
 
Har ju börjat testa äta LCHF till vardags nu så nu är det dags för ännu en period/fas av testande av nya recept. Hittat sidan lchfgourmet.se där det finns en del som ser lovande ut... Ska testa deras hasselnötsbröd när jag hinner, idag testade jag receptet stuvad savoykål &salsiccia men bytte ut en del ingredienser - vitkål istället för savoykål, olivolja istället för smör. Jag slängde också i en tredjedels purjo. (Om någon undrar så äter jag inte griskött till vardags, detta var ett undantag. Skäms lite... Fast denna korv var god annars och den hade en lätt smak av fänkål som var godare än jag trodde)
 
 
 
 
 
Apropå LCHF så har jag varit inne på kostdoktorns hemsida. Han tipsade om nåt LCHF-bröd som kallades oopsies (som man kan använda som tekakor, hamburgerbröd m.m.) De blev fina på bild. men ärligt talat har jag bara en sak att säga: USCH! Aldrig mer!!
Är brödsubstitutet så illasmakande så kan man strunta i det helt och äta sin burgare med sallad och dressing. Detta bröd är en förorening i en övrigt god måltid...
 
 
Vegoburgare med sallad, ost, dressing, sockerfri ketchup, lök - och det vidriga så kallade brödet...
kål - lchf - nocarbs - salsiccia - stuvad
Hanna

Vad synd att det smakade så illa för det ser verkligen gott ut!