Spectators, t-straps, mary janes och jakten på de perfekta retroskorna...

 
 
 
Några bilder jag hittade under en bildgoogling....
 
Ibland tror jag för exakta inre bilder av vilka kläder eller skor man är ute efter gör det svårt att hitta något. Jag har haft en period då jag haft en viss typ av retroskor på hjärnan. Till en början visste jag inte ens vad de kallades, men kommit på att om man söker på t-straps, spectators m.m. så hittar man skor i den stilen. I någon butik hittade jag något liknande under rubriken "gangster", haha... Det ska vara tunna remmar (helst t-strap, men s.k. Mary Janes - med en tunn rem tvärs över -  går också bra). Sen ska det gärna vara såna där pyttesmå stansade hål och skon ska vara i två färger - t.ex, nude + rött eller svart + rött. Skon längts till höger är egentligen fel, för den är för röd. Skon ska ha klack, men inte överdrivet (5-10 cm). Jag har surfat i TIMMAR och varenda en har varit fel/min storlek är slut/sidan verkar skum/annat problem.
Idag hittade jag en site som hette ModCloth.com, oooh, den var en dröm! Där finns kläderna och skorna jag alltid önskat mig. Och jag som inte skulle köpa mera. Inte, inte, inte. Får spara istället för att köpa dumma saker på Sammydress antar jag... 
 
Skor från ModCloth - de är ekakt vad jag letade efter och finns dessutom i rätt storlek! 
 
 
Jag i somras. Trivdes väldigt bra i t-straps och mörk prickig klänning insåg jag. Fick cravings efter fler varianter. 
Tror inte sambon gillar den här stilen, den är nog för prydlig och damig, inte rockig nog. Men ibland vill man vara prydlig också ;) Det är nåt med kontraster, färgskalan rött-svart-vitt (möjligen nude och marinblått också) och små prickar som är så fint och klassiskt. 
mary janes - modcloth - retro - skor - spectator - t-strap