Jakten på det perfekta sminket fortsätter... Lip liners som håller måttet?

 
Lite upplivad när jag ändrat mina sminkrutiner och börjat hitta produkter som är riktigt bra och håller hela dan utan att bli fula/smetiga/kakiga/suddiga (i alla fall på min hudtyp) som Estée Lauders foundation jag skrev om tidigare, Lancômes mascaror och Laura Merciers ögonlocksprimer, så började jag undra om det går att göra nåt åt de delar som jag INTE är nöjd med. Och det som är kvar som jag ofta tycker blir fult över dan (ja, faktiskt redan vid lunch!) är läppennor. Nu gillar jag inte riktigt starka färger, och tror de ljusare försvinner ännu snabbare för de inte innehåller så mycket pigment... Har gillat Laura Merciers läppennor, för där hittade jag den perfekta naturliga grå-rosa nyansen, men sitter kvar det gör den inte... 

Så nu har jag köpt två nya märken jag tänker testa som ska vara extra hållbara - Ga-Des everlasting lip liner och .färgs kiss proof lip liner. Första intrycket är att de är matta och att nyanserna är så där grå-rosa och fina som jag vill ha dom, så där hittade jag rätt. Jag har redan onda aningar om hållbarheten. Testade Ga-De-pennan igår och den blev suddig under dan precis som vilken penna som helst (Everlasting!? Bah! Och om någon ens klarade 12 timmar vore jag glad och nöjd). Möjligen kan det bero på att jag inte rengjort läpparna innan (kan varit lite rester av hudkräm), så ska göra ett nytt försök innan jag sågar den. Återkommer med rapport.

Funkar inte detta ska jag testa ett märke som Dita von Teese tipsat om - Lip Ink. Det ska vara något av det hållbaraste som finns. Haken är att det är lite halvdyrt och lite många steg vid appliceringen. Kanske inte nåt att använda till vardags, men vid speciella tillfällen kanske...

Lite olika på olika delar av sminket om det behöver kosta en del för att vara bra. Foundations är väldigt olika och svårt hitta den bästa som jag upplevt det i alla fall. Ögonskuggor däremot kan jättebilliga märken funka lika bra som de dyra tycker jag om jag ska vara ärlig. Samma sak med kajalpennor, tycker det är många som funkar bra.

Men nu ska jag slita vidare här hemma med teckningar och annat, kommer aldrig ikapp känns det som :(
Natalie - Livet i San Francisco

Jag köpte Kat Von D Lock it foundation, det är den bästa jag någonsin har haft! Heltäckande med ett tunt lager. Man känner den inte på huden. Jag bara älskar den!

Svar: Tackar för tipset! :) Har varit lite nyfiken på Kat von D:s produkter, då kanske det är värt att testa...
Svart-Stina