Nya kameran och lite funderingar...

Blivit lite dåligt med uppdateringar här på sistone. Som vanligt haft lite för mycket att göra, och sen har jag velat lite när det gäller syftet med den här bloggen - om jag ska göra den mer vanlig eller om jag tvärtom borde göra den mer nischad... Också tyckt det är lite trist att många bekantskaper som inte är från Sverige kan läsa denna. Nu har jag bestämt mig för att detta ska bli den "normala" bloggen som handlar om mat, hälsa och vardagliga saker (och även fortsättningvis är skriven på svenska). Sen har jag startat en helt ny blogg som kommer vara mer extrem och bisarr, som handlar mer om industri, metall och sånt (som jag varit lite rädd ska skrämma iväg de som tittar in här om jag postar för mycket) och med en betydligt svartare framtoning. Den ska vara helt på engelska. Jag har alltid varit lat och inte velat skriva på engelska, så blir säkert en bra övning. Så har jobbat med den de senaste dagarna. Gör den i WordPress som jag heller inte använt tidigare. 
Hehe, känns lite som man har hybris, ungefär som om jag var med om särskilt mycket värt att skriva om... Har lite svårt att sätta ord på varför, men är viktigt för mig att uttrycka mig på olika sätt. 
 
Annars har jag testat den nya kamera. Nu öppnar sig helt nya möjligheter :) Jag kan t.ex. göra time lapse-videos av när jag tecknar/målar, ta HDR-foton o.s.v. Ska bli riktigt kul :) Första grejen jag ska testa är om jag kan ta några fina bilder på stjärnhimlen. Då får jag använda stativ och fjärrutlösare förstås, för blir jättelånga exponeringar. Stativ har jag som tur är sedan tidigare.
 
Nedan lite foton tagna under hundpromenad med nya kameran då jag testade den första gången...
 
 
 
 
 
 
canon eos 70d
Anonym

Oj du har mycket på gång hör jag. Kul !

Svar: Tackar :) Men nu är det dags för lite semester nästa vecka i alla fall, ska bli skönt...
Svart-Stina