Urban Decay


Tänkte jag skulle testa lite grejer från Urban Decay. Inte använt några av deras grejer tidigare (mer än deras ögonlocksprimer som jag tycker är riktigt bra, även om jag föredrar Laura Merciers just nu för den har en så bra färg). Fick ett ryck och köpte deras makeup setting spray (via Kicks hemsida). Ett steg jag brukar skippa helt när jag sminkar mig (såna här sprayer alltså), men tänkte jag skulle ge det en chans och se om det funkar/verkligen får sminket att hålla sig fint hela dagen lång :) På förpackningens utsida står det:

En sju dagars klinisk undersökning visade att:
• 78 procent upplevde att All Nighter fick makeupen att hålla i upp till sexton timmar.
• Över 80 procent upplevde att makeupen inte bara såg vackrare ut men även höll bättre (även i T-zonen) utan att lägga sig i fina linjer.
• Över 88 procent upplevde, oavsett hudtyp, att All Nighter var den bästa produkten för att fixera och ge makeupen extra hållbarhet.
 
Ja, det återstår att se om den håller vad den lovar ;) 
Mycket är bara reklam, men lite då och då upptäcker man något riktigt smart (ögonlocksprimer var en sån grej).

 
Och sedan köpte jag denna ögonskuggepalett. Alla färgerna är helt matta, ljusa och jordiga. Den var precis vad jag letat efter. Den mörkaste färgen är mer brun i verkligheten, inte så grå. Jag tänkte mitt foto var dåligt och tänkte låna bilden på Kicks hemsida, bara för att upptäcka att deras bild stämmer ännu sämre med verkligheten. Så får bli mitt eget ändå :)