Rustikt och gammaldags....

 
Efter att jag målat om skåluckorna (inslagen av rött är nog Carl Larsson som ligger i bakhuvudet och spökar ;)) så hittade jag gammal spets på vinden i det gamla brygghuset. Färgade den röd och använde som matchande hyllremsor. Hade sparat lite glasburkar som jag tyckte var lite udda/finare än de vanliga cylindriska. Spraymålade locken röda och satte på gråblå knoppar. Lade i kanelstänger, lagerblad och solrosfrön... Ser lite mysigare ut än att de ligger i sina pappers- och plastförpackningar.
Nästa projekt blir väl att tapetsera om. Den lite varma persikoartade färgen skar sig mot resten, dessutom är tapeten skadad här och var så är väl ändå hög tid att fixa... Föreställer mig att någon vit åt det kallare håller (någon sortgråblåvit nyans?) skulle bli bättre. Och sen ny kakeldekor som matchar också. Hittar jag pinnstolar på någon loppis ska jag köpa såna också. Röda ska de vara :)
 
 
Rysk rödbetssoppa (borsjtj) med rysk yoghurt, hackad saltgurka, bladpersilja och lite stekt vegetarisk korv. Jättegott förutom korven. En del vegetariska alternativ jag testat är fullvärdiga konkurenter till kött - som en jättegod schnitzel jag äter ibland - men korvarna är ofta inget vidare... 
Rysk yoghurt är godare än både turkisk och grekisk.
 
 
Ena hundens min efter att hon noterat att man stekt korv... 
 
 
Maria at Inredningsvis

AWWW vad söt hund och mina katter gör samma när jag gör mat haha :)

Idag har jag skräck halloween snacks på bloggen:)

Ha en fin vecka!

LOVE Maria

Svar: Tackar detsamma :) OK, ska kolla...
Svart-Stina