Besatt av att sy...

 

Förargligt att när jag fått lite fler besökare till bloggen, så tacklar jag av helt och uppdaterar inte på jättelänge... Haft någon sorts svacka under våren (tror den började med en rejäl förkylning och att jag höll på att klippa av mig en tå i ytterdörren, fick åka till akuten och sy ihop den och sen inte fick på mig skor på två veckor...) och när jag väl var på banan igen så blev jag helt besatt av min sykurs istället och började sy en massa (plus en del grejer som inte ingick i kursen som jag påbörjat utöver kursen, som det inte var mycket nog, hehe...).
Lovar det ska bli bättring nu :) Och det här med att sy hör ju hemma i bloggen, eftersom jag ju tänkt att den ska handla om pyssel, sömnad, origami och mat och sånt... Så ska posta bilder framöver, favoritlänkar när det gäller tyger och mönster jag hittat m.m.

 

Just nu håller jag på med ett retroförkläde som jag äntligen fått till mönstret till och vågat mig på att klippa upp (gjorde ett test i ett gammalt lakan först), en bordeaux-röd pyjamas i satängtyg och en prickig kjol i våder.
Har en hel hög med tyger hemma nu som gör mig inspirerad - två olika border-print-tyger i bomull som det bara kliar i fingrarna att få göra klänningar av, två jerseytyger som borde få bli toppar, grå chiffong m.m. 

sömnad - tyger