Tävling! Vinn en teckning i färg eller svartvitt i A3-format

 
Tävlingdags! :) Vinn en teckning i A3-format, valfritt om du vill ha den i svartvitt (som på teckningarna ovan) eller färg (Derwent pastellpennor) och med vilket motiv du vill. Jag ritar mest djur, men händer att jag ritar människor och byggnader också.

Tävlingen håller på till midnatt måndag 4 sep 2017.
Jag kommer att skriva ett inlägg och berätta vem som vann veckan efteråt.

För att delta, tryck det på gilla-hjärtat nedan. Skriv också en kommentar och berätta varför just du ska vinna och vad du skulle vilja ha avritat/hur du skulle önska att det skulle se ut. Det behöver inte vara något jättelångt, är mest för att det tydligen inte är tillåtet att bara lotta ut saker om jag förstått det rätt. Kom ihåg skriva in din e-postadress så jag kan kontakta dig om du vunnit :)
Jag väljer sedan ut en vinnare som får maila mig foton att rita av (jag kan plocka delar från flera foton. Gillar du inte bakgrunden kan jag hitta på en annan o.s.v... ). Jag brukar fota teckningen när jag kommit en bit på väg och maila, så får du en chans att säga till om du vill ändra något.

Beslutet kan inte överklagas. Teckningens värde ca 750 kr.
 
Här lite fler teckningar jag gjort i färg också;

 
 
 
 
 
derwent - husdjur - pastellpennor - porträtt - svart tusch - teckningar
Klara

Jag skulle gärna vilja ha en teckning av min katt som gick bort nyligen. Vore kul ha ett minne :)

Anonym

Men åh va duktig du är att måla! Och speciellt på collies, så skulle vilja ha min collie Vegas avbildad, men har dock inte bestämt mig om svartvitt eller färg!
Min mail är
idaxolsson@hotmail.com :)

Helena i Uppsala

Oj vad fina!
Min bror med fru fick låta hunden somna in i våras. Speciellt hon är mycket ledsen. Vilken fin gåva det vore till dem ett år efter!
Jag kollar den 5 september om jag varit lyckosam.

Hanna Karlsson

Åh så fina bilder. Vad duktig du är!

Kalla mig M

Oj vilka fina bilder. Självklart skulle jag vilja vinna en bild. Jag har ju några djur att välja mellan och kan inte på rak arm bestämma mig för om det skulle få bli en hund- katt- eller hönsbild. Ja eller en hästbild kanske. I min blogg kan du hitta lite bilder från mitt blandade menageri.

Johannahallondoft

Så duktig du är! Så fina teckningar. 💖Jag skulle vilja vinna en bild på min kära lilla vovve och vår nyfödda son. Hade mysigt att ha ett minne av dem tillsammans på väggen. Min sambo har en teckning på sig när han var bebis och den är ett kärt minne för honom. Den sitter uppe i vårt vardagsrum. Vill att min lilla kille ska få samma sak och tills den dagen han flyttar hemifrån får hela familjen njuta av den fina teckningen så länge 💖💖💖

Kattis

Åh vilken rolig tävling!☺ Om jag vann skulle jag jättegärna vilja ha en teckning av mina två katter tillsammans, en pojke och en flicka och tror jag vill ha det i svartvitt.☺

Anonym

Åh så fina teckningar du har gjort💖 Jag skulle bli så glad o. jag fick min pälsklingskisse Sture avtecknar. Eftersom jag bor själv är han ett så lätt sällskap för mig. Han följer .ed på alla promenader jag tar o utan koppel. Gillar att umgås.Hoppas verkligen på tur. o vill än en gång berömma dig för din underbara förmåga💖💖💖

Anonym

Det är jag som äger Sture. Ulla. Glömde e-posten ulla.alm@outlook.com

Gunilla.M.B

Så härliga teckningar ! Tyvärr lever inte min hund och katt längre . Våra bin skulle ju kunna stå modell - men dom är väl för små - och sitter inte still . Dotterns kanin och katt dog för inte så länge sen , men barnbarnet har nu 2 marsvin - dom är så söta - och sitter "lagom " still . Din teckning på collien el. dvärgcollien är så lik den jag hade ( min var lite ljusare i färgen ) Verkligen fina teckningar !!

Gunilla.M.B

Missförstod nog tävlingen - att det var färdiga alster( teckningar ) Skulle gärna vilja ha ( om jag vann ) en collie ( dvärgcollie ) - eftersom den liknar min saknade dvärgcollie - som gick bort vid 15 års ålder ! Gärna i färg ! Du tecknar så levande - så jag skulle bli så glad !!

Lena Klintefors

Vore NICE med något fint avritat av dig.

Anonym

Hej jag saknar mina katter så mycket dom som för ett års denna och det vore så trevligt att ha kort på dom och minnas med ett varmt hjärta

Anonym

Jag tycker den med collihunden för den liknar min s ärföräldraes hund hon ville att man skulle gå ut med henne sen skulle dom åka hem

Ewa-Maria

Oh jag vill gärna ha en bild på min / barnens katt vi alla saknar henne barnen skulle bli superglada om vi hade en fin bild på Zingo. hon blev 13 år.

Anonym

Om jag har turen med mig så hade jag velat vinna en bild på min älskade hund hulken som är en chihuahua
Han betyder så mycket för mig
❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Anonym

Skulle så gärna vilja få Mona hundar avritade har varit min önskan i många år !😍

Anonym

Jag skulle vilja ha teckning på mina katter maja o felix . mail cina.ramsell@hotmail.com

Linr

Vore underbart att få en avbild av min Jack russel Hicke slicke❤ håller tummar å tår🤗☉

Anna Nordin

Vilka ljuvliga målningar du gör 😍 Jag önskar mig en bild av våran golden retriver Charlie. annanordin@outlook.com

Anonym

Otroligt fint målat! Skulle vilja ha antingen en bild av min hund Kira eller på bästisens häst som hon saknar jättemycket och de tävlingsframgångar de haft. Vore kul att kunna överraska henne!

Anonym

Hjälp glömde att skriva min mail
c-jsson@telia.com
Det var jag som önskade bild på hund Kira eller bästisens häst som hon saknar väldigt mycket. De hade fina tävlingsframgångar ihop.

Maud Lindberg

Hej! Så jättefina teckningar du gjort. Essie en dvärgpinscher är hunden som är så härlig och go, men också väldigt klok. maude@tyfonmail.se Kram Maud

Margareta

Vilka fina bilder, du är ju jätteduktig. ❤️❤️
Skulle så gärna vilja överraska min dotter med familj
med en bild på deras fina hund Mauro. 👍 ♥️ 👍

Jenny Edin

Jag skulle gärna vilja få en avritad bild på våra hundar ihop,som kan pryda vårat hem. :-D

Malin F

Så otroligt fina teckningar 💖 Jag önskar mig en på Wilma, min undrrbara fyrbenta vän som blev 8 år i söndags. Vad skulle jag tagit mig till utan henne de sista åren när många nära gått bort & jag mått dåligt. Hon är mitt solsken året om.

Anonym

Skulle vilja vinna ett porträtt till min mamma på deras hund
CarolineHjalmarssonLarsson@hotmail.com

Malin

Jag skulle vilja ge teckningen till min svärmor så att hon kan få en bild på sin älskade hund Sven. Hon hade blivit helt överlycklig ❤️

PuderLuder.se

Jisses, så begåvad du är! Självklart vill jag vara med och tävla. Jag skulle vilja vinna en teckning av mariehems vattentorn (byggnad) och grantopparna runtom :)

puderluder@outlook.com