Tyger...

Känner mig ivrig att sätta igång på allvar med sykursen och haft lite svårt att vänta på  att grejerna ska dyka upp :) Tyg.se hade mycket grejer/stortsortiment så beställt allt möjligt därifrån, både tyger och sytillbehör som sax, olika pennor, sömsprättare, kalkerpapper.... Ett tyg jag väntat på jättelänge (en sorts svart brokadliknande tyg) restnoterades och annullerades till sist, så det fick jag aldrig :( Men hittade ett på Medeltidmode.se istället.
 
Nu har en del dykt upp i alla fall, och man får med fem kostnadsfria tygprover i varje beställning om man vill från Tyg.se. Blir inspirerad när jag ser färgerna och strukturen, man vill verkligen sätta igång :)
 
 
Svart brokad från Medeltidmode, färgproverna från Tyg.se - jag verkar vara inne på en gråblå färgskala just nu. Brokadbård från Tyg.se.
 
 
Kostymtyg från Tyg.se. Bra när jag ska träna och sy enkel rak kjol och byxor tänkte jag.
 
 
När jag kollade på de gråa färproverna (som är tyger jag haft i åtanke för en blus) insåg jag plötsligt att jag redan hade många meter av ett grått tunt tyg liggande i garderoben :) Är det som ligger i bakgrunden. Tvättat det och tror jag ska göra något av det också! 
 
 
brokad - chiffong - medeltidsmode - tyg - tyg.se