Guld & vit kusudama-krans

 
 
 
Har gjort en del kusudamor tidigare, men är ganska tidsödande att pilla ihop (tar några kvällar famgör TV:n att få ihop en hel krans) så tagit en paus och pysslat med lite annat stiället. Men nu kände jag för  att göra en igen, denna gång i vitt och guld.
 
Kusudama-blomman är en klassisk design, så finns många tutorials på YouTube där de förklarar hur man gör. Vanligast är att sätta ihop fem enheter/blad till en blomma. Jag har gjort uttökade varianter med sex till åtta blad istället. Sen har jag limmat fast en liten guldfärgad pärla i mitten på blommorna (jag hade mörkröda Vivi Gade-pärlor liggande, så spraymålade dom med Montana guldfärg. Lite omständligt, men ville jobba med sånt jag redan hade hemma... ).
 
Jag har testat olika sorters lim till mina kusudamor, kommit fram till att Karlssons klister är bäst.  Det är lite meckigt och kletigt att jobba med, men när det torkat så håller det verkligen. Har tidigare använt något sort papperslim bland annat, men då har blommorna spruckit lite här och där i efterhand.

När blommorna var klara har jag limmat fast blommorna på en frigolitring (går att löpa för några tior på CC Hobby t.ex.) med en limpistol. 

Här en tutorial jag gjort om hur man gör själva blomman;
 
 
Tidigare inlägg jag gjort om kusudamor;
 
Akleja-kusudama
Kusudamor med stjälkar av sugrör
Rödvit jul-kusudama-krans (samma stil som den i detta inlägg men andra färger)
 
cchobby - diy - diy/pyssel - frigolitring - guldfärgat - krans - kusudama - origami - papperspyssel - presentpapper - pyssel - tutorial
Isabell Hedberg

Wow, så himla vackert! :D
Hoppas du får en fin kväll :)
Kram!

Svar: Tackar så mycket, och önskar dig detsamma :)
Svart-Stina

Rebecca Adnell

Men vad snyggt! :D

Svar: Tackar :D
Svart-Stina

Lissen

Vilken tjusig krans du gjort och så vackert fotad.

Ha en bra vecka

Svar: Tackar så mycket :) Ha det bra du med.
Svart-Stina

madabouttea.se

Fint! Kul att pyssla lite!

Jasmine

En så kreativ och inspirerande blogg du har! Kreationen du visar upp i detta inlägg är imponerande. Så vacker! Den skulle säkerligen passa på en väg i vilket hem som helst. :)
Kram

Svar: Tackar så mycket :) Kram.
Svart-Stina