Betongfärg & betongtapet

 
 
Köpte och testade betongfärg (jag hittade den här) för första gången och gick loss på lite alla möjliga saker för att se hur det blev. Hittade några krukor i ett uthus med lite alla möjliga hemska färger på och målade dom. Jag hade nog kunnat få dom ännu mer "betongiga" om jag använt den mörka betonglasyr (som liksom lägger sig i sprickor och porer för en mer ruffig look) som jag också köpte till, men jag tyckte det var fint med lite ljusa rena.
 
 
Jag köpte en ljus och en mörk färg och sen en betonglasyr som inte kom med på bilden. Använde den ljusaste till krukorna. Den mörka har jag använt för att måla en frigolitskiva att ha i bakgrunden när jag fotar andra grejer...
 
 
När jag målat krukorna tyckte jag de såg lite tråkiga ut/bara hade rena ytor, så jag tog lite andra färger. De var inte gjorda för det här men de jag tyckte även de kännts lite som akrylfärg och blir hårda och vattentåliga när den torkar, så jag tänkte jag testar hur det blir... Jag lät dom torka något dygn, sedan målade jag över med ännu mera betongfärg.
 
 
I bakgrunden ser ni min nya betongtapet som jag köpte några meter av för att ha som fotobakgrund, tyckte den var väldigt fin på ett ruffigt sätt. Beställde den från Photowall. Rytmen i fläckarna var precis rätt på något vis. 
Att jag  inte också tapetserar med den nu när jag gillade den beror på att jag inte tycker stilen passar riktigt med grejerna hemma, där det är lite gammeldags lantlig stil. I ett modernare hem skulle den däremot kunna vara cool, där det behövs något mer ruffigt att bryta av med.
 
Josäfin Andersson

Blev ju sååå snyggt!! DAMN :S

Josäfin Andersson

Blev ju sååå snyggt!! DAMN :D
*

madabouttea.se

Snyggt det blev!

Svar: Tackar :)
Svart-Stina