Små rosa rosor i kräppapper


 
Hade lite rosa kräppapper över sedan tidigare då jag gjorde pioner. Så tänkte jag skulle göra nåt lite snabbare, enklare pyssel med dom. Sett att många gjort mindre rosor bara genom att vira en remsa och samtidigt tvinna/vika papperet då och då för att få det lite oregelbundet. T.o.m helt stumt papper i stil med skrivarpapper går att använda. Dessa har jag ingen mall till, jag gjorde dom på känsla. Dom fick bli lite olika precis som riktiga rosor. Ca 30 cm långa och 4 cm breda remsor kanske. När jag virat ihop dom så hade jag på rikligt med Karlssons klister på baksidan och nöp ihop med ett hårspänne tills de torkat. Sedan limmade jag fast dom på en sexkantig vit pappask jag hade liggande. Tror jag köpte dom här på CChobby.

Jag har tittat på flera personers tutorials innan jag gjorde dom, men dessa var väl de som är mest lika ifall någon mer skulle vilja testa och begöver lite mer instruktioner.
Ett relativt snabbt sätt att göra rosor eftersom man inte behöver klippa ut några enskilda blad utan bara virar på...

Hehe, mitt svarta metall & industri-jag är lite generad över hur drömrosa och sött detta blev. Är helt personlighets kluven tror jag ;) Är det någon som kan sitta helt svartklädd, lyssna på dödsmetall och vika små rosa rosor är det jag... Den röda tråden är att renodla en estetik till sin extrem antar jag, oavsett vilket håll det över tippar åt...


 

cchobby - origami - pappersblomma - papperspyssel - pappersrosor - rosor