Storfavoriter - doft, hudvård m.m.

 
Har inte använt så jättemycket dofter, men på sistone har jag fastnat för Armanis Si!  Lite tråkigt använda samma doft jämnt hur god den än är, så växlar med denna från Yves Rocher jag också gillar. Den är lite lättare (och billigare, inte alls lika koncentrerad heller för är en eau de toilette) och doftar som en av mina favoritblommor - liljekonvalj. Finns med andra dofter också, är ganska sugen på att testa den med syréndoft...
Gamla pålitliga trotjänare favoriter jag använt i år och dar är denna serie från ACO. Gillar grejer från Apoteket, det är ingen bullshit med överdriven reklam och fina burkar, och de har lite koll på grejerna så man inte får nåt allergiframkallande... Scruben har för ovanlighetens skull tillräckligt små och många korn för min känsliga hud (var är poängen med en och annan sporadisk repa?). Beroende på hudens dagsform, luftfuktighet och årstid använder jag olika feta dag- och nattcremer.
 
Min hud har varit hopplös hela livet - torr och får utbrott av eksem om jag glömmer att smörja in mig. På sistone ett jobbigt som flyttar runt ögonen (men kan blomma upp precis var som helst där huden är tunn och torr). Så nu bombar jag huden med olika cremer. 

Idomin är en gammal megafet favorit (som väl alla känner till) att ha på fnasiga eksem och torra läppar innan man går och lägger sig, får det mesta att läka. HTH Intensive Care på händerna har fått dem att börja se bättre ut.


En ny upptäckt Eucerin Hyaluron-Filler. Ska fylla ut linjer tydligen. Jag läste att hyaluron band vatten väldigt bra (tusen gånger sin egen vikt!??), tänkte att den skulle kurera min torra hud och hjälpa till mota det jobbiga eksemet. Har använt den några veckor nu, och det har blivit bättre.

Vilka är dina favoriter du inte kan vara utan?

(Detta är INTE ett sponsrat inlägg, bara kände för att knäppa lite bilder ;) )

aco - apoteket - cano derm - hth - idomin - un matin au jardin - yves rocher