Testar lättpanerade fiskfiléer från Findus... Snabbt & enkelt.

 
 
I samarbete med Smartson har jag fått i uppdrag att testa Findus nyhet "lättpanerade fiskfileér med franska örter". Mycket lätta att laga - sätt in dom i ugnen 25 min (vänd efter halva tiden). Eftersom jag ändå hade ugnen igång så gjorde jag ugnstekta grönsaker i en form bredvid (röd lök, kålrot, babymorötter, örter, vitlök, olja m.m.), så gick snabbt få ihop en middag.
Var rädd att jag klantat mig och kanske förstört/blött upp paneringen genom att ha lite olja i formen, blev blev krispigt och bra ändå 😊 
Gillar fisk och dessa var goda. Mild örtkryddning som funkade, tunn krispig panering (jag fick dra över den rekommenderade tiden något för att få fin färg på den). MSC-märkning som WWF rekommenderar.
Bra såna trötta dagar då man inte riktigt har inspirationen att laga nåt mer avancerat... 

Storleken var lite förbryllande kanske. Förpackningen innehåller två filéer (lite halvstora/ganska långa, totalt 225 g). Kändes som en var för lite och två var för mycket... Sambon var försenad så slutade med att jag åt upp båda själv i alla fall 😉

(MSC är en internationell organisation som arbetar för miljömärkning av fisk och skaldjur. Miljömärket visar att fisken förvaltas väl, kommer från livskraftiga bestånd och att åtgärder vidtagits för att minska inverkan på havsmiljön.)
findus - fisk - msc - smartson