Hårilska

Ännu ett försök att fixa håret i lite retrostil. Misslyckades även denna gång. VARFÖR kan inte jag få ha sånt där fint skulpturalt hår som Dita von Teese!??
 
 
Nåja, i vissa vinklar blev det väl ganska fint kanske... Eller är denna min bara ett tecken på uppgivenhet? ;)

Skämt åsido, varför blev jag inte nöjd med detta? Jo vågorna gick ur på ena sidan när jag borstade håret och då testade jag ett tång för vågor (en sån där dubbel grej) som legat i skrotat i en garderob sedan forntiden. Vågorna blev liksom för små/täta för att passa ihop med resten av håret. Annars så skulle nog tången vara användbar på ett kortare hår där man vill ha tätare vågor. Mitt hår fluffade dessutom upp sig i topparna. Nu har jag beställt värmespolar från ElevenRemington Professionals Silk Heated Rollers hette dom. För är verkligen sugen på att få till en sån där mer polerad frisyr. 

Och apropå hår så har jag beställt cassaia från Hennahåret.nu. Det ska jag testa på sambon och se om hans hår blir blankare (utan att få färg). Hade gärna använt det själv också, men det kan krocka med andra kemiska behandlingar av håret (som hårtoning). Sambon däremot har nog inga planer på att byta hårfärg och greja som jag gör.

Hämtat från hennahåret.nu:

Cassia  är det som ibland kallas neutral henna. Den ger ingen / en försumbar färgeffekt på ljusa och  gråa hår, och ingen färg alls på mörkare hår, men ger samma vårdande effekt på håret som henna.

Eftersom Cassian har en reparerande effekt är det en bra idé att göra en inpackning med cassia innan du färgar med hennna om ditt hår är skadat och risigt. Då får du ett bättre och jämnare resultat av hennan.

 
Powered by Jasper Roberts - Blog