Testar K18 och fibermascara... Fungerar det?

 
K18, L.A. Girl fibermascara och lite puder...
 
Jag brukar handla en del på Lyko och såg att det dykt upp en ny produkt som heter K18 som jag blev nyfiken på. Man har i det i nytvättat hår (utan att använda någon inpackning eller balsam så hårstråna är "nakna" och produkten kan gå in ordentligt) och låter bli att skölja ur. Det ska tydligen reparera håret (något som det länge sagts att det inte ska gå, så fungerar det så är det verkligen ett genombrott) och göra håret mjukare och friskare. 
Hur som helst så är jag inte bättre än att jag nappar på reklamen och tänker att enda sättet att veta är att helt enkelt testa  😉 Jag köpte två minisar (inte den stora dyra flaskan) bara för att se vad jag tycker. Och nu när jag använt det några gånger så får jag säga att jag är glad jag testade! Mitt torra långa hår HAR blivit mjukare och mer hanterbart. Nu återstår att se hur permanent resultatet verkligen är. Om resultatet håller efter att ha tvättat det några gånger och inte använt K18... 

 
Bild på hårstrån hämtat från K18hair.com
"K18 is made up of 13 amino acids which form into a peptide chain nature intended. This technology regenerates the disulfide bond in the hair."

 
Jag köpte små minituber som jag ska använda slut på innan jag bestämmer mig slutgiltigt för vad jag tycker om detta...
 
 
Inte fullt lika imponerande var fibermascaran. He, man kanske inte skulle sparat de dåliga nyheterna till sist?😉 I och för sig är jag nog en hård domare, har testat andra fibermascaror för länge sedan och inte gillat dom heller... Man hoppas att fransarna verkligen ska bli ordentligt längre. Men nej, någon direkt skillnad gör det inte... Men släpper man den förhoppningen så är det här annars en bra mascara till ett lågt pris. Fransarna blir täta/fylliga och ordentligt svarta. Lite samma känsla som av min betydligt dyrare vattenfasta Lancôme Hypnôse-mascara. 
Sett att folk tycker den sitter lite FÖR bra och inte går att få bort, men jag gillar det. Precis som den vattenfasta Lancômen så är det inga problem att få bort med lite kokosfett (som jag har att ta bort allt smink med, funkar bättre än remover och är förmodligen billigare också för en burk räcker hur länge som helst). 
Borsten till denna var bra också. Så kommer använda slut på den. 
Powered by Jasper Roberts - Blog