Biff Lindström i olika tappningar...

 
Det gick flera år och jag hade helt glömt av biff Lindström, men sedan jag återupptäckte den för en tid sedan så har jag testat lite olika recept, gjort egna ändringar och kommit fram till att de är ganska svåra att misslyckas med 🙂 Det fungerar med rödbetor i flera olika former - riven rå, förkokt hackad eller kanske allra bäst kanske - inlagd. Senast gjorde jag mer förkokt (som då var ganska neutrala i smaken), men hade i lite inlagd gurka, kapris och dijonsenap, så blev mycket smak på dom ändå...

 
Jag testade att göra biffarna i muffinsformar (blir så irriterad när biffarna går sönder så tänkte det kunde vara en lösning) och steka dom i ugnen. Det gick också bra. Jag avslutade med att pilla ut dem ur formarna (då de var i storts ett klara och höll ihop bra) och steka lite snabbt i en stekpanna för att få en bättre yta på dem.

 
Lite stekt lök och gräddsås ovanpå och det blir riktigt gott...
biffar - husmanskost - lindström - middagstips - rödbetor
Powered by Jasper Roberts - Blog