Loppisfynd & lite funderingar...Blivit ganska dåligt med uppdateringar här ett tag. Haft mycket mer att göra på sistone än vanligt, jag vet inte om det är en tillfällig våg eller något som kommer att hålla i sig. Folk ber mig fixa allt möjligt åt dom. Verkar som det blivit min hobby att arbeta (med loggor, teckningar, hemsidor och liknande) när jag är ledig ;) 
Haft lite funderingar på hur jag skulle kunna göra om den här bloggen för att göra den intressantare och få fler besökare och fick några idéer som kanske skulle funka, men de skulle också ta en viss tid att genomföra, tid som jag nog får erkänna att jag inte har. Så den här bloggen får nog forstätta följa min knegande och matlagande i all sin anspråkslöshet. 

Idag var jag i alla fall lite ledig. Åkte till traktens största loppis och spenderade hela 650 kr ;) För det fick jag en kontorsstol, en liten matta, en ny ganska stor mortel (klassisk i mässing), stekpadda, plastmått (med alla tänkbara enheter, bra om man vill testa recept man hittar på utländska sidor och inte vill ta fram miniräknaren...) och lite udda porslin. Jag bara ryckte åt mig tallriken i förbifarten för gillade bården, visade sig vara en Rörstrand Shanghai. Jag blev lite förvånad i kassan att det inte kostade mer... 
loppis - rörstrand - shanghai - stress
Powered by Jasper Roberts - Blog