Vitt te med hallonsmak...

 
 
 
Så var det testardags igen 🙂 I samarbete med @clippersverige och @buzzador har jag fått testa ett te från Clipper.
 
 

Fanns i flera smaker och eftersom jag inte har mycket erfarenhet av vitt te och dessutom gillar hallon, så valde jag att testa Clipper-teet med hallonsmak.
Druckit några sötare teer när det varit med fruktsmak tidigare, så trodde det kanske skulle smaka något åt det hållet... Men det kändes som en vuxen smak (vilket jag uppskattade), mer te än hallon och inte så sött. Antar det beror på frånvaron av artificiella grejer. Lät det dra ganska länge så det kanske också bidrog till att teet kom fram mera än hallon.

Fin smak, snygg effektfull färgkombo på förpackningen som jag försökt ta framhäva i fotona 🙂 Lite larvigt att det ska vara så mycket luft i ytterförpackningen bara...

Om teet:
Clipper Organic White Tea Raspberry är ett ekologiskt vitt te med naturlig arom av ekologiska hallon.

Vitt te görs av de första knopparna som dyker upp på våren. Bladen torkas på låg temperatur och fermenteras eller upphettas inte. Det innebär att tebladen behåller många av de nyttiga ämnen som naturligt finns i tebuskens blad.

På Clipper använder man råvaror av högsta kvalitet, inga artificiella smakämnen och strävar efter att förbättra levnadsvillkoren för de som arbetar med att ta fram deras goda teer.


buzzador - buzzclipper - clipper - hallonsmak
Powered by Jasper Roberts - Blog