Just nu...

....så försöker jag ge en ny serie en chans, nämligen Sons of Anarchy (om motorcykelgäng) Kollade på de två första avsnitten igår kväll och vet inte riktigt vad jag tycker ännu. Jag är lite handikappad av att jag brukar reta upp mig på maffiasnubbar, killar i mc-gäng och liknande och tycka de är tomtar... Men misstänker att just den här serien är bra gjord i alla fall.

Sedan hörde jag General Knas häromdan, helt nytt för mig, brukar inte lyssna på svensk reggae direkt. Men hans låt 12/12 var infernaliskt catchy, så nu ska jag lyssna på hela senaste skivan.
Putte

En på jobbet har sett flera säsonger av Sons of Anarchy, han tycker den var jättebra. Han är dock MC-åkare själv.Själv tittar jag på Falling Skies, mer i min stil.

http://www.imdb.com/title/tt1462059/

Svart-Stina

Hej, och tackar för tipset om Falling Skies!Jag vet inte Sons of Anarchy riktigt är min stil heller, men andra har berömt den så mycket och maratontittat på den maniskt, så tänkte jag skulle ge den en chans i alla fall...

Själv har jag tyckt mycket om Lost och atmosfären i den.

Putte

Tyvärr är det inte många serier som håller måttet efter ett tag. Det är få serier som är bra efter 3-4 säsonger.Lost flippade ju verkligen ur på slutet.