Machete

Häromkvällen bestämde jag mig för att göra slag i saken och se Machete som jag varit nyfiken på ett tag. Ännu ett misstag visade det sig, svalde reklamen med coola bilder av Danny Trejo som ser så otäck ut (på ett fascinerande sätt) som bara en gammal mexare på 60+ kan göra. Filmen var outhärdlig, stängde av den efter ett tag eftersom jag insåg att jag satt och pinade mig av ren princip. Filmen var uppenbart menad att anspela på b-film och det lyckades den förträffligt med, hähä... Så gillar man sånt så kanske man kan gilla den. Den glimmade till då och då med små komiska poänger - den absurda listan på de tillhyggen som den hämdlystne Trejo/Machete avlivade sina medmänniskor med kan göras lång exempelvis... Ger den ett av fem möjliga.
Bergman

Nu tycker ja att du börjar låta som nån såndäringa filmkrönikanexpert. Den här filmen äro i mitt tycke värt en trea.En filmtips till dej äro "the Man from earth" från 2007.

Svart-Stina

Jo, surfade lite på "The man from earth" när du tipsade om den häromdan, och inser att jag hört talas om den, men jag har inte vetat vad den handlade om... Verkar spännande, så den ska jag definitivt se när jag hinner.