Biffar med köttfärs, keso och morötter.

Ingredienser
300 g nötfärs
2 dl rårivna morötter
1 dl keso (jag använde minikeso)
0,5 gul lök (jag slängde med lite vitlök också för är galen i vitlök)
0,5 tsk salt
1 msk kinesisk soja (jag använde japansk, tyckte det funkade det med)
2 krm grovmalen svartpeppar

Gör så här
Värm ugnen till 200°. Skala morötterna och riv dem fint. Skala och hacka löken fint. Blanda nötfärs och rivna morötter, keso och finhackad lök. Smaksätt med lite salt.
Platta ut smeten till 4 rejäla biffar. Lägg på en plåt. Pensla med soja och strö över grovmalen svartpeppar. Stek i ugnen i 20 minuter till vacker färg.
Servera med massor av färska och kokta grönsaker, exempelvis sockerärter och minimajs samt kokt potatis. (Jag åt med bladpersilja, röd lök, kokta morötter och blomkål.)