Liljekonvaljer

Favoritblomma 🙂 FĂ„ blommor doftar sĂ„ gott som liljekonvaljer... Har en liljekonvaljparfym jag anvĂ€nder mycket till vardags ocksĂ„.

Hade ett stĂ€lle inne i skogen dĂ€r det vĂ€xte massor med liljekonvaljer en period, men sedan försvann de bara nĂ„t Ă„r... GĂ„tt och kikat dĂ€r varje vĂ„r och hoppats, men de kommer inte tillbaka. Men nu har jag upptĂ€ckt ett nytt stĂ€lle dĂ€r det vĂ€xer massor 🙂

Sov till tolv idag, sedan Äkte vi till Roséns trÀdgÄrd och köpte Ätta sÀckar jord, tvÄ vinbÀrsbuskar och rabarber. SÄ nu hÄller vi pÄ att sÄ grÀs, planterar m.m. Gör inlagda pÀron med vanilj- och kardemumma-smak under tiden ocksÄ. 

 
 
Anonym

Hej! Jag lÀste ett superspÀnnande inlÀgg om att du provat retin A kuren. Fick du den utskriven hÀr i Sverige eller kan man köpa den online?
VÀnliga hÀlsningar
Nina

Svar: Hej! Först ska jag vÀl sÀga att det bÀsta Àr vÀl antagligen att gÄ till en lÀkare, för Àr ett receptbelagt och starkt lÀkemedel och man kanske vill ha lite tips och rÄd om man fÄr biverkningar...Jag köpte det dock hÀr: https://goldpharma.cn/
Folk sÀger att man inte ska handla frÄn utlÀndska internetapotek, men detta har jag mycket gott förtroende för. Undantaget som bekrÀftar regeln kanske ;) NÀr saker försvunnit i posten har de skickat nytt utan att krÄngla. Har handlat dÀrifrÄn flera gÄnger under senare Är och produkterna har alltid varit OK.
Svart-Stina