Doftljus Imperial Rose

 
Jag skulle köpa lite andra grejer från Lyko och då följde detta doftljus med. Ett rent impulsköp och i dyraste laget tyckte jag efteråt med tanke på att det bara var ett ljus. Men när jag väl fick hem det såg jag att det var ett rejält ljus. Väger 360 g, gjort av solrosvax och ska kunna brinna i upp till 60 timmar. Det doftar alldeles gudomligt av rosor, varje gång jag går förbi det måste jag sniffa på det 🌹 Hade tänkt spara det i ett skåp (nödfallspresent när jag glömt någons födelsedag var tanken) men började gilla det så mycket att jag bestämde mig för att behålla det...

 
 
Från Lykos sida:
Detta exklusiva doftljus från Private Collection för tankarna till en rosenträdgård i full blom. De intensiva noterna av ros och friska vattenelement smälter samman med en naturlig arom av traditionellt grönt te. Kompositionen berikas av pudriga och eleganta basnoter av varm mysk.

Det champagnefärgade glaset är en vacker inredningsdetalj i varje rum, oavsett om du behåller det själv eller ger bort det i gåva. När ljuset brunnit ned kan du ta bort ljusresterna och ställa blommor, pennor eller penslar i glaset.
doftljus - lyko - rituals - rosendoft - rosor - till hemmet