Blondare och blondare... Olaplex & sminkborstar.

Jag har på ett mycket fegt och gradvist sätt försökt få mitt hår ljusare på egen hand. Har försökt blondera så det gradvis blir ljusare mot topparna (som någon sorts hemgjord balayage). Fastnade inte riktigt på bild, ser ut som en ganska enhetlig färg. Kanske bra det trots allt. Vill inte det ska hända för mycket. Blev förvånad över hur röd jag ser ut på fotot också. Litet är det nog ljuset men ska nog testa någon sorts toning för att kyla ned det.
 
 
När Lyko hade erbjudande på Olaplex så passade jag på att beställa hem. Tänkte det behövs nu när min hår både är vintertorrt och lite blonderat, och tycker faktiskt det hjälper. När man tvättar håret så trasslar det sig inte alls. Det funkar genom att reparera svavelbindningar i håret. 

 
Dåligt foto taget i pyjamas med mobilen... Ska fortsätta behandla håret ömsom med Olaplex, ömsom med olja och inpackningar som ger fukt. Just nu är jag så torr att jag sprakar/är elektrisk!

 
Tyckte det var dags för lite nya sminkborstar. Hittade jättebilliga på fashiongirls.se som dessutom var snygga i svart och guld. Enda problemet var kanske att jag velat haft ett större spann på borstarna - den minsta borde varit mindre och styvare och den största större och fluffigare. 
 
Köpte lite Isadora-penslar ("Golden brush set") från Lyko också.