Vitt te med hallonsmak...

 
 
 
SĂ„ var det testardags igen 🙂 I samarbete med @clippersverige och @buzzador har jag fĂ„tt testa ett te frĂ„n Clipper.
 
 

Fanns i flera smaker och eftersom jag inte har mycket erfarenhet av vitt te och dessutom gillar hallon, sÄ valde jag att testa Clipper-teet med hallonsmak.
Druckit nÄgra sötare teer nÀr det varit med fruktsmak tidigare, sÄ trodde det kanske skulle smaka nÄgot Ät det hÄllet... Men det kÀndes som en vuxen smak (vilket jag uppskattade), mer te Àn hallon och inte sÄ sött. Antar det beror pÄ frÄnvaron av artificiella grejer. LÀt det dra ganska lÀnge sÄ det kanske ocksÄ bidrog till att teet kom fram mera Àn hallon.

Fin smak, snygg effektfull fĂ€rgkombo pĂ„ förpackningen som jag försökt ta framhĂ€va i fotona 🙂 Lite larvigt att det ska vara sĂ„ mycket luft i ytterförpackningen bara...

Om teet:
Clipper Organic White Tea Raspberry Àr ett ekologiskt vitt te med naturlig arom av ekologiska hallon.

Vitt te görs av de första knopparna som dyker upp pÄ vÄren. Bladen torkas pÄ lÄg temperatur och fermenteras eller upphettas inte. Det innebÀr att tebladen behÄller mÄnga av de nyttiga Àmnen som naturligt finns i tebuskens blad.

PÄ Clipper anvÀnder man rÄvaror av högsta kvalitet, inga artificiella smakÀmnen och strÀvar efter att förbÀttra levnadsvillkoren för de som arbetar med att ta fram deras goda teer.


buzzador - buzzclipper - clipper - hallonsmak