Mina tre favoritserier just nu


Äntligen säsong 2! Mr. Robot med Rami Malek som den begåvade men socialfobiske hackern Elliot. Såg säsong 1 så snart den dök upp och skrev om den här
Blev lite störd mot slutet av säsongen av att man inte riktigt visste var man hade verkligheten längre, vilket öppnar för FÖR många möjligheter och dribblar bort korten helt för tittaren (Vad är dröm och vad är verklighet? Vem är vem? Orsak och verkan?). Säsong 2 börjar i tungt, nu är Elliott fullfjädrat psykotiskt. Serien har fått 8,8 på IMDB.com.


Luther - kriminalare med Idris Elba i huvudrollen. Har fått 8,6 på IMDB.com

Det sedvanliga - den smarte utredaren och smarta brottslingar som ska briljera (inte de vanliga enkla tölparna som man läser om i verkligheten). Huvudpersonen har som vanligt relationsproblem, de har de alltid i såna här serier verkar det som :) Antingen är det frun/mannen eller så är det barnen man försummar... Men väldigt spännande i alla fall.
Jag har sett säsong 1, ikväll ska jag börja med säsong 2 även på denna.

 Och så den för mig helt nya The Last Kingdom. 8,3 på IMDB.com. Första avsnittet var en timme långt, och det hände så mycket att man var fast direkt... Utspelar sig i en ruggig och ultravåldsam tid. En scen som gjorde intryck var när en unge hade ofredat en liten tjej och rivit av henne en del kläder (det hände inte så mycket men var ändå creepy). När pappan till tjejen fick veta det sökte han upp killen hemma hos dennes familj. När han fick veta att killen inte fått av dottern ALLA kläder konstaterade han torrt att då skulle han bara ENA ögat och skred genast till verket... Ord och inga visor ;)

Saxon Warlord - cyber - deckare - luther - mr robot - serier - the last kingdom