Göteborgs skärgård nu i helgen...

Det regnar inte lika mycket i skärgårn som på fastlandet, förklarade sambon för mig på vägen ut... Visst sörru, det regnade nästan hela tiden vi var där. Det var fint men lite ruggigt, jag har nog inte ställt om mig riktigt efter den varma sommaren. 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog

Lite grejer jag fick med posten...

 
Alltid lite barnsligt kul att få paket med posten - även om det är man själv som beställt och betalt dom ;) Den här gången fick jag en del parfymprover med på köpet i alla fall, så lite överraskning blev det väl... En skamlös blandning av dyrt och billigt, utan någon trohet till nåt visst märke. Har man en föreställning om vilken nyans man vill ha så finns den inte alltid hos alla. Så det perfekta läppstiftet kan komma från ett märke och den perfekta ögonskuggan från ett annat... Nu tänkte jag att jag skulle testa lite nytt, så köpte en Giorgio Armani ögonskugga (den hade exakt den färgskala jag var ute efter. Hade från början tänkt köpa fler olika singel-ögonskuggor med bara en färg från flera olika märken för att få ihop skalan, så verkade smart att det fanns en sån här ihopslagen med flera). Den blev jag riktigt nöjd med faktiskt. Av parmfymproverna så stack Si (också från Giorgio Armani) ut med en söt, god doft. De beskrev den så här "Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord.". Om man nu blev något klokare av det, hehe...

 
Primern från Smashbox var också ett försök att hitta nåt nytt. Men den var inte så bra som jag hoppats.
Resten grejer som jag brukar använda. Ganska billig rouge från Isadora. Den har exakt den rosa färg som jag får när jag blir rosa om kinderna på riktigt, så där har jag hittat precis rätt färg i alla fall och tänker inte byta märke.

Har precis kommit hem från skärgårn utanför Göteborg. Ska posta ett till inlägg om det också snart med lite foton. Vi ville bara komma ut lite över helgen. Hamnade av en ren tillfällighet på en spelning igår på ett ställe som heter Trubaduren där ett coverband spelade. De spelade bara Manfred Mann's Earth Bands låtar. Jag var helt förbluffad, jag tycker Manfred Mann's Earth Band är jättebra, men ingen brukar veta vad det är för nåt när jag pratar om det... Och så snubblar man över nåt sånt här. Det var ingen blek kopia heller, de var riktigt bra! Originalet hade godkänt dom och lät dom spela samma videos i bakgrunden som de själva brukade köra på sina konserter. Förutom en mycket bra spelning var kvällen obehaglig och försökte hela tiden ruska av mig en dålig känsla. Folk var otrevliga och snorkiga, personalen blandade ihop notorna och försökte få oss att betala för en massa mat vi inte ätit, sambon blev för full och tappade ölglas i golvet. Allmänt pinsamt och jobbigt var det. 

Men nu dags återgå till vardagen. Ska fortsätta kämpa med porträttet jag jobbar med ett tag nu.Har slagit knut på mig själv i missnöje och prestationsångest över hur det artar sig, som nån sorts födslovåndor... :(
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog

Nina Hagen

Powered by Jasper Roberts - Blog