House of Lashes - fransar & förvaring

 
 
 
 

Efter att ha letat och googlat länge efter någon bra förvaring till lösögonfransar som ligger och skrotar och lätt kommer bort i olika lådor (använder dom inte till vardags), så insåg jag att ingen hade nåt bättre och rymilgare än House of Lashes ändå den rosa färgen till trots...

Nu kanske ni tror jag gillar rosa, för gjort en del rosa grejer när jag pysslat och bakat, men tycker det är en färg som jag bara vill ha på vissa saker - blommor, bakverk och en del smink kan vara rosa. I övrigt är det knappast någon favoritfärg. Asken med de rosa små rosorna har jag skickat till min mamma idag.

Så nu håller jag på att måla/styla om asken (den större rosa alltså) i svart och lite guld istället. Fler bilder kommer...

 

 

Sedan köpte jag en liten mindre ask i guld (Precious Gem Lash Case™ Champagne Gold) med plats för tre par och med spegel på insidan och tre par lösögonfransar - Boudoir Mini, Knockout och Starlet.

Posten har ballat ur helt nu sedan de nya reglerna vid inköp , fått vänta i evigheter på olika paket. Köpt mobilskal från Kalifornien och från Ukraina också, vilket inte var så smart att göra nu när de nya reglerna trädde ikraft...
Nu undrar ni, finns det inte massor med snygga mobilskal i Sverige? Nä, inte om man har min modell :( Såg iDeal Of Swedens fina i marmor, och fick craving efter nåt likande men de hade inte till min modell... Sedan hamnade jag på Etsys och hittade två fina, och tänkte mig inte för. Så fått betala flera avgifter nu.

 
 
fransar - houseoflashes - lösögonfransar - rosa
Powered by Jasper Roberts - Blog

Realistiska påskliljor med papper & sugrör - instruktioner & pdf

 
Blev ganska nöjd med dessa påsk- & pingstliljor :) De behöver inte bli särskilt dyra heller. Pistillerna köpte jag 100 st för 20 kr på  Adlibris. Men om man inte vill köpa färdiga pistiller så kan man klippa lite papper i strimmor och tvinna ihop till nåt som ser ut som pistiller lika gärna...
Sugrör med krökning köpte jag en stor förpackning för 19,90 på Willys och plockade ut de som var gröna. Det dyraste den här gången var nog själva papperet eftersom jag köpt en lite finare från en tysk shop på Etsys. 
 
Grejer jag använde : papper förstås, vanlig papperstejp, floristtejp, pistiller, Karlssons klister, sugrör, sprit (försök använd så lite vatten som möjligt för att inte få ett uppblött pappper som tappar formen - använd någon sorts alkohol istället), pensel (både för att måla och för att kröka papperet runt), akvarellfärg, saxar, penna.
 
Pdf med mall till bladen jag använt (men påsklijor finns i en massa storlkekar och varianter, så är ingen exakt vetenskap).
 
 
blommor - diy - pyssel - påskliljor - tutorial
Powered by Jasper Roberts - Blog