Armanis Si! Parfymen jag önskat mig i över ett år...

 
Älskar Armani-dofterna, t.o.m. den minimalistiska designen på flaskan är i min smak :) Gett presentasks-versioner till andra av denna parfym (till jul och så), men nu tyckte jag det var dags för en till mig själv. Haft den på hjärnan i över ett år nu. Lite dyr, men flaskan kändes rejäl. Kommer räcka länge, speciellt som doften var lite intensivare.
 
Sì Intense EdP är en intensivare tolkning av den ursprungliga Sì EdP. Doften är en elegant, blomstrande och djup blandning av svartvinbärnektarsackord, intensivt modernt chypre-ackord och krämiga träiga basnoter.  (Citat från https://www.lyko.se/giorgio-armani/giorgio-armani-siintense-edp-30ml)
armani - doft - edt - giorgio - intense - lyko - parfym - si!
Powered by Jasper Roberts - Blog

Hunden & tårtan...

 
 
 
Klassisk gräddtårta fylld med tjock vaniljkräm, hallonsylt och färska skivade jordgubbar. Dekorerad med hallon, blåbär, björnbär och rosor... Hälften av grädden färgad rosa med några droppar rödbetssaft. Som vanligt blev jag photobombad av mina husdjur, nosar farligt nära vispgrädden ;) 
björnbär - blåbärsglass - gräddtårta - jordgubbar
Powered by Jasper Roberts - Blog

Blåklint

 
Plockade blåklint vid vägen igår kväll. Blått & vitt, sån klassisk fin kombination, tröttnar aldrig på den :) Till midsommar tror jag att jag ska använda min klänning i vitt med blått mönster med blommor, påminner om porslin... Och duka med över hundra år gammalt Rörstrand Malmö, också det i blått och vitt.
 
blåklint - blått - lantligt - sommarblomster
Powered by Jasper Roberts - Blog