Teckningen börjar bli klar...

 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog

Kusudama blommor...

Nu är alla tolv blommor klara :) Nu ska jag montera ihop dom till en kusudama boll...
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog

Libanesisk falafel och torsdagens funderingar...

 
Idag blev det en helt vegetarisk dag med vegoschnitzel till lunch och falafel med sallad och såser till middag. Väldigt stramt och slött, var färdiga falaflar jag hade i frysen... Lovat mig själv att jag ska försöka göra enkel mat de närmaste dagarna, för har för mycket att göra ändå. Både vanliga dagjobbet som varit stressigt några dagar så man blir helt matt (på grund av tävlingar som Gotland Grand National och annat) , och grejer som jag lovat hjälpa folk med. Igår gjorde jag t.ex. färdigt en logga och ikväll ska jag försöka göra ett nytt ryck med teckningen jag postade bild på sist.
 
Mitt huvud känns som det är sprängfyllt med olika saker jag vill göra, nästan så det blir jobbigt, som ett inre flöde som aldrig tar slut... Lista på senaste tidens onödiga DIY-idéer som jag känner som någon inre klåda om jag inte får genomföra snart:
 
* Göra en svart kusudama (en sorts origami-boll gjord av 12 pappersblommor). Har redan beställt papper på nätet. 
* Sy den perfekta pennkjolen själv efter det gratis kursbrevet jag fått från Klädskolan och som hör till kursen "Alla kan sy".  Ännu inte hittat det perfekta tyget.
* Tillverka en mask med horn i papier mache och ta kusliga svartvita bilder med den och sen jobba vidare med i Photoshop (detta låter förmodligen helt knäppt, men jag har en tydligen inre bild av hur det ska se ut). Jag har även beställt en mask som ser ut som en fågeldödskalle som jag kan skrämma skiten ur folk med, kanske lägligt så här till Halloween ;) Fast det var inte därför jag köpte den egentligen, . Surfat på olika sätt att göra papier mache.
* Lära mig göra time lapse videos när jag tecknar och börja lägga ut på YouTube. Kanske lite mer intresseväckande än vanliga foton.
* Måla fler vinglas. Fixa en shop på Etsy.com och försöka sälja dom. (I headern ser ni dödskalleglas jag målat, här har ni några jag gjorde med sommarblommor också)
* Designa årets pepparkaksbygge :) 
Powered by Jasper Roberts - Blog