Bilder jag tog på tornerspelet på Visingsö i år

lansar - medeltid heimaterde - riddare - semesterbildeer - tornerspel - visingsö
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tävling! Vinn en teckning i färg eller svartvitt i A3-format

 
Tävlingdags! :) Vinn en teckning i A3-format, valfritt om du vill ha den i svartvitt (som på teckningarna ovan) eller färg (Derwent pastellpennor) och med vilket motiv du vill. Jag ritar mest djur, men händer att jag ritar människor och byggnader också.

Tävlingen håller på till midnatt måndag 4 sep 2017.
Jag kommer att skriva ett inlägg och berätta vem som vann veckan efteråt.

För att delta, tryck det på gilla-hjärtat nedan. Skriv också en kommentar och berätta varför just du ska vinna och vad du skulle vilja ha avritat/hur du skulle önska att det skulle se ut. Det behöver inte vara något jättelångt, är mest för att det tydligen inte är tillåtet att bara lotta ut saker om jag förstått det rätt. Kom ihåg skriva in din e-postadress så jag kan kontakta dig om du vunnit :)
Jag väljer sedan ut en vinnare som får maila mig foton att rita av (jag kan plocka delar från flera foton. Gillar du inte bakgrunden kan jag hitta på en annan o.s.v... ). Jag brukar fota teckningen när jag kommit en bit på väg och maila, så får du en chans att säga till om du vill ändra något.

Beslutet kan inte överklagas. Teckningens värde ca 750 kr.
 
Här lite fler teckningar jag gjort i färg också;

 
 
 
 
 
derwent - husdjur - pastellpennor - porträtt - svart tusch - teckningar
Powered by Jasper Roberts - Blog

Ny Facebook-sida kopplad till Svart-Stina

 
 
Jag verkar ha lättare för att synas på Facebook när jag postar i någon pysselgrupp än jag gör här, och deras reklam är också effektiv och prisvärd har jag märkt när vi betalt för reklam på de sidor jag är med och administrerar, så tänkte att det är hög tid att fixa en facebookgrupp kopplad till denna blogg :) Ni hittar den här.

Jag har också börjat använda Pinterest mera. I denna mapp hittar ni de pyssel som är mina egna.

Det har varit lite dåligt med uppdateringarna här på sistone, varit bortrest på en liten minisemester med husbilen bland annat. Tog massor med bilder på tornerspelet på Visingsö. Var på bluegrassfestival i Gränna också. Men nu känner jag att jag vill satsa mer tid på bloggen och se om man kan få lite fler besökare om man anstränger sig (plus marknadsför sig på Facebook). 
Gillar du mina porträtt så håll utkik - snart blir det en tävling där du kan vinna ett porträtt i färg :)
facebook - pinterest - pyssel
Powered by Jasper Roberts - Blog