Saker ordnar sig...

Inte skrivit här på ett tag, blivit lite för mycket på sistone... Vi blev tvungna att avliva ena hunden och nu har vi skaffat en ny (2,5 år som behövde omplaceras) för några dagar sedan. Känns som man måste vakta den/hålla lite extra koll ett tag nu för den har inte lärt sig att umgås med katterna riktigt och den är dessutom så pass bra på att hoppa att det kan ta sig över staketet...

Min hypokondri blommade upp sin fulla prakt då jag trodde jag fått en tumör i munnen. Egentligen var det riktigt hemskt, men i efterhand ter det sig ganska komiskt hur jag fick en total mental härdsmälta. När jag väl tog mig till tandläkaren tog det inte lång tid för dom att diagnosticera - det var ingen tumör, det var en infektion! Förra året rotfyllning måste göras om för något har gått snett med den. Dyrt och omständligt om jag minns rätt, men jag blev så lättad att jag bara tokskrattade hysteriskt när jag kom hem innanför dörren. En hel månad skulle jag få vänta, så tydligen var det inte särskilt farligt.

Min minsta lilla katt Stummel som jag varit övertygad om var död eftersom hon varit försvunnen i månader var plötsligt i köket häromdan. Såg ungefär lika tjock ut som när hon försvann så verkar inte ha gått någon nöd på henne, men misslynt flirpande som ett gammalt modem... Oj, vad glad jag blev :)

Börjat på en ny teckning jag fått beställning på, kommer bilder snart.
 
 
 
 
 
Anonym

Å vad bra att din katt Stummel är tillbaka. Kram/Katta

Svar: Jo, det var bästa överraskningen på länge :) Jag har tänkt på henne ibland, trott att en bil kört på henne eller att räven tagit henne. Och så var hon både vid liv och i form :)
Svart-Stina