Muttis pizzasås och frenchpizzor...

 
I yngre dar jobbade jag ett tag på en lite lyxigare pizzeria och där gjorde vi något som kallades french pizzor. Man klöv baguetter och hade på pizzasås (precis som en vanlig pizza bara det att det var ett annat sorts bröd då förstås), sen lade man på ost, salamai, skivade svarta oliver och sist lite oregano. Idag fick jag för mig att jag skulle göra såna hemma, och denna gång hittade jag den perfekta färdiga tomatsåsen! Mutti's pizzasauce, gjord av 99 % färsk tomat, sen lite lök, oregano, basilika... Hittade den på Willys, har inte sett den tidigare. Smakade lika bra som den pizzabagaren gjorde (tyvärr fick jag aldrig receptet, han var ganska hemlig av sig när dte gällde sånt...).
 
 
 
Pepparsalami, mozzarella, svarta oliver, lite parmesan och gräddost, färsk basilika och sen den nya bra tomatsåsen...
 
 
Till blev det en sallad med babyspenat, vårlök, färska champinjoner, svarta oliver, körbärstomater, minipaprikor, en minimorot, äppelcidervinäger, olivolja, salt  och nymald svartpeppar...
 
 
 
 
Cassandra Haraldsson

Mums så gott!

Jinx

Fy fasiken vad gott det såg ut! Måste testa någon gång :D

Svar: Tack :) Jo, kan verkligen rekommendera dessa. Sambon bara glupade i sig och sade att vi borde äta det minst en gång i veckan :)
Svart-Stina

Carro

men mums :D