Luftballonger av gamla glödlampor

 
Jag testade att göra små luftballonger med gamla glödlampor. Jag skulle säker kunnat göra dom mycket finare om jag köpt grejer till (bättre färg och små guldkedjor att hänga små minikorgar i t.ex.) men det fick bli lite av sporten denna gång att de skulle vara helt gratis, gjorda av sånt jag redan hemma och skrotade... (mer info nederst i inlägget).
 
 
 
Jag spraymålade socklarna med guldfärg (Montana). Jag hade lite grejer att dekorera/stripa naglar med som jag aldrig använder i guld, så delade upp glödlamporna i sektioner (som klyftor liksom" uppifrån och ned med tunna raka guldstripes. Försökte måla det först med guldfärg, men blev inte exakt nog. Sedan fläskade jag bara på med olika grejer jag hittade. Planerade inte alls hur de skulle se ut utan improviserade. Målade slingor och prickar med guldfärg (jag testade både akrylfärg och en glaspenna i guld jag hittade). Jag slaktade lite gamla smycken som jag aldrig gillat riktigt och limmade fast stenar och kedjor med superlim. Jag hittade en annan sorts dekorations i guld för naglarn som inte var rak, utan som en slinga med pyttesmå snirklar, tänkte jag klämmer dit lite såna också  - much is more ;) Upphängningsanordningarna limmade jag också dit med superlim.
Efter att jag fotat insåg jag jag kunde byta sytrådarna till mina egna hårstrån. De höll för vikten och blev i princip osynliga :)
diy - glödlampor - gratis - guldfärg - montana - pyssel - sprayfärg - återbruk
Bea

Så fina 😍 Hur läckra som helst 🤗

Svar: Tackar så mycket :D
Svart-Stina

Frida G Svensson

men wow! detta är helt fantastiskt!! jag kommer blogga om ditt inlägg i min blogg nästa vecka! det här var galet inspirerande.

Svar: Men, oh, vad kul :) Tackar så mycket.
Svart-Stina

Malin

Åh vad fina! Säljer du dem? Undrar Malin

Malin

Åh vad fina! Säljer du dem? Undrar Malin

Svar: Tackar så mycket :) Har inga klara på lager just nu tyvärr, men märkt att många gillar dom så ska nog göra ett nytt gäng lampor snart.
Svart-Stina

Christer Holm

Wow... Så snygga de är :)
redigt läckra

Svar: Tackar :D
Svart-Stina