Dags att skiljas från min älskade hund...

Teckning jag gjorde av Gizmo för några år sen...
 
Går inget vidare med något just nu :( För några dagar sedan så upptäckte jag att vår äldsta hund bajsade en massa levrat blod. Tog honom till veterinären och de röntgade honom. Hunden hade cancer och det såg ut som det fanns förändringar även på lungorna. Han är dessutom en gammal hund. Så nu är det med andra ord kört för honom :( Veterinären sade att han skulle leva några veckor, kanske månader till. Än så länge mår han ganska bra så han fick följa med hem igen och efter att han fick kortison och vi gav honom annan mat så slutade han blöda och var nästan som vanligt igen. Börjar han må sämre får vi åka och avliva honom. Men än är det inte dags.
 
 
Gizmo vid dammen han brukat simma i om somrarna...
 
Det är bara så hemskt, jag inser att jag vuxit ihop med den här lilla magra hunden. Han har blivit den hund som är mig allra närmast. Han sover bredvid mig, går upp när jag går upp, går ut och går med mig (det är nästan bara jag som går med honom, så är nog därför han dyrkar mig ;) ) tittar på TV med mig. Han är inte överdrivet gosig, håller inte på och slickas som andra hundar gör. Men han vill alltid vara nära och följer mig mig från rum till rum. Några gånger om dagen så får jag som sentimentala attacker och börjar gråta när jag tittar på honom. Ibland när saker inte är som vanligt och jag blir orolig/rädd och ibland just FÖR ATT de är så bedrägligt som vanligt men snart kommer att vara slut... 
Nu får han bara saker han gillar som köttbullar i gräddsås, norrlandspölsa, blodpudding, fiskbullar, råris... Han äter fortfarande med god aptit. 
 
 
Kommer sakna min Gizmo :(
 
Kattis

Men vad tråkigt, beklagar verkligen att han blivit sjuk! Hoppas han får må bra så länge som möjligt!<3

Svar: Tack. Detta var en chock, men glad ändå att det verkar som man får lite tid på sig att säga farväl.
Svart-Stina

JUNITJEJ

Sådant är så himla jobbigt! Jag fick avliva vår hund i november och det var riktigt jobbigt, men man vill ju inte att ens hund ska lida.

Svar: Beklagar :( Nej, man vill ju inte dra ut på lidandet för länge. Sorgligt de ska ha så korta liv :(
Svart-Stina