Orkar man, det är frågan?

Jag driver denna eländans lilla blogg 😉 och inte så jättemånga hittar hit.
Jag har haft svårt att bestämma mig vad den egentligen är till för. Är den mest min privata dagbok/recept-samling? Ett ställe där kompisar kan kolla vad man pysslar med nuförtiden? Är det ens möjligt att ta den till the next level? 
Fast jag har tror jag snubblat över nyckeln till hur man ökar sitt besökarantal å det gruvligaste 😉 
Man postar lite mer avancerade pyssel i de stora pysselgrupperna på Facebook. Man får folk lite inspirerade och ger bort någon mall gratis och länkar hit.  
 
Mitt förra inlägg fick mig plötsligt att få 1300 besökare i torsdags (och Facebook-posten har vid det här laget fått 1700 likes helt av sig självt) och plötsligt hamnade lilla jag för första gången på Blogg.se´s förstasida som nummer tolv på mest besöka bloggar... Så nu fick jag för första gången en uppfattning om var nivån ligger, intressant... 
 
 
 
Detta var dock kortvarigt, nu har jag försvunnit igen från toppen...
 
Men jag blev lite nyfiken, vore det värt besväret att fortsätta ta fram fler mallar och posta? Det kommer ta flera kvällar i veckan att ta fram högkvalitativt pyssel, ingen mer TV (mer än i bakgrunden medan man jobbar). Värt att ta sig en funderare...  Vill jag använda nyckeln jag hittat?
Jag har en jobbig nisch som kräver en del arbete. Annat om man lyckas få besökare på att vara personlig.