Med en krona av lim ...

 
När swarovski-kristaller jag skulle limma på mitt pyssel istället hamnade i ansiktet och limmet på huvudet, haha... En krona värdig en fattig pysselkvinna :)
Skämt åsido, jag har sett andra göra kronor med lim (med limpistol - limmet kommer i form av stavar och smälter i pistolen. Jättebra när man pysslar eller lagar grejer... ) och tyckt det var häftigt att det faktiskt ser ut som istappar, så varit sugen på att testa det i år och dar. 
Tog en ståltråd och böjde den efter mitt huvud. Sen lade jag ståltråden snett över en kastrull med ungefär samma diameter som min skalle som  jag täckt med ett bakplåtspapper med teflon (annars är det som förgjort att få loss limmet, det fäster t.om. på glas och metall) och sen var det bara gå loss  med limpistolen och bygga upp kronan. 

Föreställde mig de coola bilder jag skulle ta där jag ser ut som en djupfryst isdrottning som liksom materialiserats ur den envetna vintern, men det gick åt skogen! Kameran dog, kontaktlinserna gjorde mig halvblind, ljuset blev fel och stativet var försvunnet... Bilden ovan blev väl ganska vettig och är tagen med min nya mobil i en uppgiven sista fas.... Faktiskt riktigt OK kamera i den (HTC U11). 

 
 
De vita prickarna är målade med NYX White Liquid Eyeliner. Kristallerna är ditlimmade med ögonfranslim. 
Ögonfransarna minns jag inte märket på, troligtvis någon Ardell. Jag har dubbel uppsättning för att få dem riktigt maffiga och överdrivna. 
Peruken är en front lace från EvaHair "White Grey Long Straight Synthetic ".
Kontaktlinserna är Lunatic. 
Heh, detta lät ju nästan påkostat och seriöst, men haft de gär grejerna liggandes länge i garderoben så fick bara nåt ryck att jag skulle göra nåt av det... Kontaktlinserna hade det hänt nåt med så de har jag kastat nu. 


 
cosplay - peruk
Anonym

coola bilder och fina oxå

Svar: Tackar så mycket :)
Svart-Stina

Mona

Wow supercoolt! Hur gjorde du kronan?